Тим   06/07
  Анкета
Дали мислите, дека треба да има ТВ директни преноси од домашното фудбалско првенство?

 

    Тим A

     
 
     
       
   1. Томе Пачовски Кметовски Љупчо  
  -    Голман -     
       
       
       
   20. Пејчиќ Иван 17. Милисављевиќ Немања  
  -    напад -   Среден ред  
       
       
       
   10. Ндерим Неџипи Лазар Станишиќ  
  -    Среден ред -   Одбрана  
       
       
       
   28. Мирослав Вајс 15. Адекунле Лукмон  
  -    Одбрана -   Одбрана  
       
       
       
   Бојан Михајловиќ Божиновски Васко  
  -    -   Стопер, Десен бочни  
       
       
       
   Данчо Масев Жељко Ковачевиќ  
  -    Среден ред -     
       
       
       
   Димитрија Лазаревски Ертан Демири  
  -    Лев Бек -   Среден Ред  
       
       
       
   8. Крсте Велкоски Минас Османи  
  -    Напад -   Среден ред  
       
       
       
   Никола Глигоров Никола Ѓошевски  
  -    Среден ред -     
       
       
       
   9. Илиовски Блаже Бобан Јанчевски  
  -    напад -   /  
       
       
       
   Иван Јовановиќ Менсур Идризи  
  -    -   Везни  
       
       
       
   Исмет Селим Ефтим Аксентиев  
  -    -     
       
       
       
   Јовановски Марко 3. Шабани Емир  
  -    -     
       
       

 

СЛЕДНО - 19 Коло
ШКЕНДИЈА 79  :  РАБОТНИЧИ К
  02 мар 2008
  18 Коло - 16 дек 2007
РАБОТНИЧИ К   НАПРЕДОК
3  :  0
Инфо за натпреварот
Фотографии од натпреварот
 ТАБЕЛА
Работничи Кометал 46
Милано 36
Вардар 30
Пелистер 28
Победа 28
Ренова 25
Македонија Ѓ.П. 24
Напредок 20
Силекс 19
Шкендија 79 16
Цементарница 13
Башкими 11
 
 
  (C) Copyright 2007 FC Rabotnicki Kometal, All rights reserved