Тим   06/07
  Анкета
Дали мислите, дека треба да има ТВ директни преноси од домашното фудбалско првенство?

МИЛАН ЈУНИОР КАМП
     
   AC Milan во Македонија  
     
   Милан Јуниор Камп  
     
   Организација  
     
   Каде и кога  
     
   Програма  
     
   Адидас Опрема  
     
   Како да учествуваш  
 

ПРОЦЕДУРА ЗА РЕГИСТРАЦИЈА И НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ

 • Регистрацијата се потполнува лично
 • Ве молиме апликацијата да биде потполнета точна со читливи букви и истите податоци да бидат валидни.
 • Со пополнетата апликација пријавете се во просториите на ФК Работнички Кометал со адреса : Апостол Гусларот бр.40, 1000 Скопје.
 • Откога истата ке биде примена веднаш Ќе биде регистрирана.
 • По потпиешувањето на апликацијата од двете страни ке биде издаден ваучер кој ке биде доказ за уплатената сума во износ од 15.000,00 денари од страна на поднесителот и доказ за учество на кампот.
 • За група од минимум 15 лица, цената е 12.000,00 денари, по учесник.
 • Ве молиме да ја чувате потпиешаната копија од апликацијата и добиениот ваучер.
 • Со потпиешаната апликација и ваучер ве молиме да се јавите на првиот ден од почетокот на Милан Јуниор Кампот.( 16 Јули 2007)

 

 

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ ЗА УЧЕСТВО НА МИЛАН ЈУНИОР КАМПОТ

Копија од следните документи се потребни да бидат донесени:на првиот ден од започнувањето на кампот:

 1. 1.Лична Карта/пасош ( Извод од родени е исто валиден за деца помали од 15 год)
 2. Потврда од спортска медицина ( доктор) дека детето е способно за спортски активности.
 3. ПодпиШана апликација од двете страни и оргинален ваучер добиен претходно.

ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ ОБРАТЕТЕ СЕ :
ул. Апостол Гусларот бр. 40
1000  Скопје

  • Тел за контакт:         +389 2/  3217 406
  • www.fcrabotnicki.com.mk
  • www.world-camp.com
 
     
   Играј во Милано  
     
   Фото галерија  
     

 

СЛЕДНО - 12 Коло
РАБОТНИЧИ К  :  ПОБЕДА
  28 окт 2007
  11 Коло - 21 окт 2007
РАБОТНИЧИ К   МАКЕДОНИЈА
3  :  0
Инфо за натпреварот
Фотографии од натпреварот
 ТАБЕЛА
Работничи Кометал 29
Вардар 22
Милано 21
Пелистер 18
Ренова 18
Македонија Ѓ.П. 16
Победа 15
Силекс 14
Напредок 9
Башкими 8
Цементарница 6
Шкендија 79 3
 
 
 
 
 
 
 
  (C) Copyright 2007 FC Rabotnicki Kometal, All rights reserved