Тим   06/07
  Анкета
Дали мислите, дека треба да има ТВ директни преноси од домашното фудбалско првенство?

МИЛАН ЈУНИОР КАМП
     
   AC Milan во Македонија  
     
   Милан Јуниор Камп  
     
   Организација  
     
   Каде и кога  
     
   Програма  
 

Програмата на Милан Јуниор Кампот е комбиниран на многу високо културно ниво кое му е потребно на секое дете, кое досега се занимавало со фудбал како и на оние кои прв пат се запознаваат со фудбалскат игра.Техничкиот персонал им овозмозува на учесниците развој на веШтините и техниките на фудбалот на едно многу високо ниво.
- Сите учесници ке бидат поделени во групи по години и по своите технички способнисти
Техничкиот дел од денот ке биде осмислен од главниот тренер на АЦ Милан пред почетокот на кампот

ДНЕВЕН ПРОГРАМ

09:00 (Почеток) везби за загреванје посветени на контрола И прием на топка
10:30 Ужина
11:00 Технички дел од денот (индивидуални вежби)
12:00 Технички дел од денот ( групни и тимски вежби)
13:00 ручек
14:30 Дриблинг и сут везби
15:30 натпревар турнир
16:30 Крај на денот
• посебен тренинг за голмани

Сите уцесници ке бидат поделени во групи по години И по своите техницки способнисти
Техницкиот дел од денот ке биде осмислен од главниот тренер на АЦ Милан пред поцетокот на кампот.

Техничкиот персонал кои раководи со Милан Јуниор Кампот е високо образован, тим кој е дирекно одбран од младинската скола на АЦ Милан или се работи за познати фудбалски имиња кои настапувале за АЦ Милан
Сите тренери кои ке учествуваат во кампот поседуваат ИСЕФ диплома, ги исполнуваат условите за подуцување на младите фудбалери кој ги задоволува барањата на ФИГЦ (Италијанска федерација на фудбалски играчи)

 

 

 
     
   Адидас Опрема  
     
   Како да учествуваш  
     
   Играј во Милано  
     
   Фото галерија  
     

 

СЛЕДНО - 12 Коло
РАБОТНИЧИ К  :  ПОБЕДА
  28 окт 2007
  11 Коло - 21 окт 2007
РАБОТНИЧИ К   МАКЕДОНИЈА
3  :  0
Инфо за натпреварот
Фотографии од натпреварот
 ТАБЕЛА
Работничи Кометал 29
Вардар 22
Милано 21
Пелистер 18
Ренова 18
Македонија Ѓ.П. 16
Победа 15
Силекс 14
Напредок 9
Башкими 8
Цементарница 6
Шкендија 79 3
 
 
 
 
 
 
 
  (C) Copyright 2007 FC Rabotnicki Kometal, All rights reserved