Тим   06/07
  Анкета
Дали мислите, дека треба да има ТВ директни преноси од домашното фудбалско првенство?

МИЛАН ЈУНИОР КАМП
     
   AC Milan во Македонија  
     
   Милан Јуниор Камп  
     
   Организација  
 
World Camp International Ltd - е компанија која поседува лиценца :Милан Ентертаинмент, се занима со развојот на брендот ФЦ Милан со програмата Милан Јуниор Камп.
Милан Јуниор Камп претсатавува збир на настани и активности кој се смислени од АЦ Милан, со желба да по целиот свет на активен начин ги ангажира младите - :момчиња и девојчиња под 18 години.
 
     
   Каде и кога  
     
   Програма  
     
   Адидас Опрема  
     
   Како да учествуваш  
     
   Играј во Милано  
     
   Фото галерија  
     

 

СЛЕДНО - 12 Коло
РАБОТНИЧИ К  :  ПОБЕДА
  28 окт 2007
  11 Коло - 21 окт 2007
РАБОТНИЧИ К   МАКЕДОНИЈА
3  :  0
Инфо за натпреварот
Фотографии од натпреварот
 ТАБЕЛА
Работничи Кометал 29
Вардар 22
Милано 21
Пелистер 18
Ренова 18
Македонија Ѓ.П. 16
Победа 15
Силекс 14
Напредок 9
Башкими 8
Цементарница 6
Шкендија 79 3
 
 
 
 
 
 
 
  (C) Copyright 2007 FC Rabotnicki Kometal, All rights reserved