Тим   06/07
  Анкета
Дали мислите, дека треба да има ТВ директни преноси од домашното фудбалско првенство?

МИЛАН ЈУНИОР КАМП
     
   AC Milan во Македонија  
     
   Милан Јуниор Камп  
 
Милан Јуниор Камп-от е овластен партнер на младинската Школа на АЦ Милан.МЈЦ е дизајниран да ги подобри техничките и тактичките способности на учесниците а воедно да биде од информативен и забавен карактер но пред се да биде забавен за учесниците.
Припремен е да ги опфати како физичките така и психичките елементи на фудбалот.МЈК ги опфаЌа децата на возраст од 6 - 16 годин.Првиот камп за сите заинтересирани Ќе биде одржан во Скопје од 16 - 20 јули 2007 на фудбалските терени на ФК Работнички Кометал - Скопје.
 
     
   Организација  
     
   Каде и кога  
     
   Програма  
     
   Адидас Опрема  
     
   Како да учествуваш  
     
   Играј во Милано  
     
   Фото галерија  
     

 

СЛЕДНО - 12 Коло
РАБОТНИЧИ К  :  ПОБЕДА
  28 окт 2007
  11 Коло - 21 окт 2007
РАБОТНИЧИ К   МАКЕДОНИЈА
3  :  0
Инфо за натпреварот
Фотографии од натпреварот
 ТАБЕЛА
Работничи Кометал 29
Вардар 22
Милано 21
Пелистер 18
Ренова 18
Македонија Ѓ.П. 16
Победа 15
Силекс 14
Напредок 9
Башкими 8
Цементарница 6
Шкендија 79 3
 
 
 
 
 
 
 
  (C) Copyright 2007 FC Rabotnicki Kometal, All rights reserved