Тим   06/07
  Анкета
Дали мислите, дека треба да има ТВ директни преноси од домашното фудбалско првенство?

   Нема извештај за коло 49
   Галерија »

 

СЛЕДНО - 9 Коло
МИЛАНО  :  РАБОТНИЧИ К
  07 окт 2007
  8 Коло - 30 сеп 2007
РАБОТНИЧИ К   ШКЕНДИЈА 79
2  :  0
Инфо за натпреварот
Фотографии од натпреварот
 ТАБЕЛА
Работничи Кометал 20
Милано 18
Вардар 15
Победа 13
Пелистер 12
Македонија Ѓ.П. 12
Силекс 11
Ренова 11
Башкими 8
Цементарница 5
Напредок 5
Шкендија 79 1
 
 
 
 
 
 
 
  (C) Copyright 2007 FC Rabotnicki Kometal, All rights reserved