Тим   06/07
  Анкета
Дали мислите, дека треба да има ТВ директни преноси од домашното фудбалско првенство?

Коло 10
               
  Башкими  0 : 4 Работнички Кометал  
       
Бр Домашни Бр Гости
    ЖК ЦК     ЖК ЦК
1 Каралиќ     1 Пачовски Томе    
2 Исмаили   15 Адекунле Лукмон  
3 Бошковски     17 Милисављевиќ Немања    
5 Треневски     16 Глигоров Никола    
6 Шабани     8 Велковски Крсте    
7 Азири   5 Станишиќ Лазар    
8 Стојановиќ   22 Божиновски Васко  
13 Бишевац     21 Ковачевиќ Жељко    
9 Антонијевиќ   18 Михајловиќ Бојан    
18 Живадиновиќ Х    24 Масев Данчо    
10 Алими     10 Неџипи Ндерим  
  Домашни - Резервни играчи       Гости - Резервни играчи    
12 Мемети     25 Маџовски Филип    
20 Стојковиќ     9 Ѓоревски Сашо    
17 Шабани     13 Идризи Менсур    
11 Агуши     6 Селим Исмет    
15 Бошковски     8 Велковски Крсте    
16 Рамадани     7 Османи Минас    
14 Пандев      11  Тричковски Иван    
               
Стрлци на головите
           
бр Име Презиме Минута Бр Име Презиме Минута
       8 Крсте Велковски 64
       10  Ндерим Неџипи  65
       10  Ндерим Неџипи 75 
       8  Крсте Велковски  88

    Главен судија - Крстевски Љубомир, Битола

    Прв Асистент судија -  Атанасов Панде, Битола
    Втор Асистент судија - Стојановски Златко, Битола
    Четврт судија -    Велановски Петар, Битола

    Делегат -    Јанчески Ацо, Гостивар

   Галерија »

 

СЛЕДНО - 11 Коло
РАБОТНИЧИ К  :  МАКЕДОНИЈА
  21 окт 2007
  10 Коло - 11 окт 2007
БАШКИМИ   РАБОТНИЧИ К
0  :  4
Инфо за натпреварот
Фотографии од натпреварот
 ТАБЕЛА
Работничи Кометал 26
Вардар 21
Милано 18
Македонија Ѓ.П. 16
Победа 15
Пелистер 15
Ренова 15
Силекс 13
Башкими 8
Цементарница 6
Напредок 6
Шкендија 79 3
 
 
 
 
 
 
 
  (C) Copyright 2007 FC Rabotnicki Kometal, All rights reserved