Тим   06/07
  Анкета
Дали мислите, дека треба да има ТВ директни преноси од домашното фудбалско првенство?

 

    Галерија

 

СЛЕДНО - 11 Коло
РАБОТНИЧИ К  :  МАКЕДОНИЈА
  21 окт 2007
  10 Коло - 11 окт 2007
БАШКИМИ   РАБОТНИЧИ К
0  :  4
Инфо за натпреварот
Фотографии од натпреварот
 ТАБЕЛА
Работничи Кометал 26
Вардар 21
Милано 18
Македонија Ѓ.П. 16
Победа 15
Пелистер 15
Ренова 15
Силекс 13
Башкими 8
Цементарница 6
Напредок 6
Шкендија 79 3
 
 
 
 
 
 
 
  (C) Copyright 2007 FC Rabotnicki Kometal, All rights reserved